Adeziv pentru placari ceramice, Adeplast AF-I, 25 kg

SKU: 000000000010702210 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Adeziv pentru placari ceramice, Adeplast AF-I, 25 kg

Adezivul flexibil Adeplast AF-I este destinat fixarii placilor ceramice la interior. Produsul se comercializeaza sub forma de pulbere compusa din ciment, agregate minerale, polimeri si plastificatori, la sac de hartie de 25 kg. Utilizare: Liantul se aplica in strat subtire, pe suporturi minerale cu absorbtie, tencuiala ciment si var ciment, BCA, beton, sape pe baza de ciment si altele asemanatoare. In functie de absorbtia suportului acesta se amorseaza sau umezeste adecvat. Nu se aplica pe su

Cel mai bun preț online la Adeziv pentru placari ceramice, Adeplast AF-I, 25 kg aici

 

Plata

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online cu cardurile de rate fără dobândă!
Poți opta pentru achiziționarea produselor și în rate, fără dobândă.

Transport

Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Ai drept de Retur Adeziv pentru placari ceramice, Adeplast AF-I, 25 kg

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate
Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand