Cablu electric MYF (H05V-K) 6 mmp, izolatie PVC, albastru

337,00 lei

SKU: 000000000010505107 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Cablu electric MYF (H05V-K) 6 mmp, izolatie PVC, albastru

Cablul MYF (H05V-K) 6 mmp este un conductor electric de cupru recopt, multifilar. Se utilizeaza pentru instalatiile electrice protejate din aparate electrice sau sisteme de iluminat. Cablul este flexibil si rezista la rasuciri si indoiri frecvente. Sectiunea sa este de 6 mmp. Tensiunea nominala de utilizare este 450 V (Uo), 750 V (U). Produsul este ignifug, conform standardului EN 60332-1-2 Cablul are izolatie din PVC de culoare albastra.

Cel mai bun preț online la Cablu electric MYF (H05V-K) 6 mmp, izolatie PVC, albastru aici

 

Plata

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online cu cardurile de rate fără dobândă!
Poți opta pentru achiziționarea produselor și în rate, fără dobândă.

Transport

Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Ai drept de Retur Cablu electric MYF (H05V-K) 6 mmp, izolatie PVC, albastru

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate
Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand