Parchet laminat Varioclic V-746 Alanya, grosime 8 mm, AC4, 1.203,5 x 191,7 mm

SKU: 000000000010310395 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Parchet laminat Varioclic V-746 Alanya, grosime 8 mm, AC4, 1.203,5 x 191,7 mm

Parchetul laminat Varioclic V-746 Alanya are un aspect neutru si luminos, usor de adaptat unei game vaste de stiluri, de la clasic la cel minimalist sau scandinav de amenajare interioara, dand un sentiment de spatiu, confort si deschidere. Fiind realizat din HDF de calitate si avand grosimea de 8 mm, acest parchet laminat o alegere durabila si rezistenta (clasa AC4 – 32) pentru dormitor, holuri, sufragerie si camera copiilor. Parchetul Varioclic laminat se monteaza fara adeziv, are o rezisten

Cel mai bun preț online la Parchet laminat Varioclic V-746 Alanya, grosime 8 mm, AC4, 1.203,5 x 191,7 mm aici

 

Plata

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online cu cardurile de rate fără dobândă!
Poți opta pentru achiziționarea produselor și în rate, fără dobândă.

Transport

Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Ai drept de Retur Parchet laminat Varioclic V-746 Alanya, grosime 8 mm, AC4, 1.203,5 x 191,7 mm

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate
Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand