Presostat mecanic 1-5bar

SKU: 000000000011145993 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Presostat mecanic 1-5bar

Presostatul mecanic este un produs utilizat pentru sistemele presurizate de apa impreuna cu vasele hidrofor. Acesta are rolul de a asigura pornirea si oprirea automata a pompei electrice in conformitate cu valorile presiunii setate. Avantaje: rezistent usor de utilizat eficient protejeaza pompa de eventualele defectiuni produse de functionarea fara apa Instructiuni de utilizare: Presostatul este folosit exclusiv pentru sisteme de alimentare cu apa. Presiunea de lucru este de 1-5 bari. Produsu

Cel mai bun preț online la Presostat mecanic 1-5bar aici

 

Plata

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online cu cardurile de rate fără dobândă!
Poți opta pentru achiziționarea produselor și în rate, fără dobândă.

Transport

Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Ai drept de Retur Presostat mecanic 1-5bar

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate
Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand