Sorb Ferro ZS4K, alama, 1 1/2 inch

SKU: 000000000010807817 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Sorb Ferro ZS4K, alama, 1 1/2 inch

Sorbul Ferro ZS4K se utilizeaza in retelele de ditributie a apei calde si a apei reci. Acesta este confectionat din alama sanitara si are diametrul nominal de 40 mm. Produsul are racordul de 1 1/2 si presiunea nominala de 10 bar. Avantaje: rezistent la coroziune pasul des al filetului de racord asigura o legatura sigura si etansa Instructiuni de montaj: Sorburile se pot monta doar in pozitie verticala.

Cel mai bun preț online la Sorb Ferro ZS4K, alama, 1 1/2 inch aici

 

Plata

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online cu cardurile de rate fără dobândă!
Poți opta pentru achiziționarea produselor și în rate, fără dobândă.

Transport

Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Ai drept de Retur Sorb Ferro ZS4K, alama, 1 1/2 inch

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate
Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand