Tencuiala decorativa Decomix K15 Rustic, 25 kg

SKU: 000000000010707924 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Tencuiala decorativa Decomix K15 Rustic, 25 kg

Tencuiala decorativa Decomix K15 este un produs pe baza de dispersie apoasa de rasini acrilice, agregate cu dimensiuni K15, pigmenti si aditivi. Indeplineste un rol decorativ pentru suprafete, datorita aspectului granulat, si un rol de protectie impotriva factorilor de mediu si de umiditate. Este compatibila cu substraturi interioare si exterioare din beton, mortar, placi de gisp carton, tencuieli minerale, zidarii. Poate fi folosita drept strat de finisaj peste placile termoizolante. Este co

Cel mai bun preț online la Tencuiala decorativa Decomix K15 Rustic, 25 kg aici

 

Plata

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online cu cardurile de rate fără dobândă!
Poți opta pentru achiziționarea produselor și în rate, fără dobândă.

Transport

Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Ai drept de Retur Tencuiala decorativa Decomix K15 Rustic, 25 kg

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate
Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand